top of page
Møte mellom ansatte
Roy Terje Lind Furnes, grunnlegger og salgsdirektør

Om Salire

Vår misjon er å revolusjonere småbedriftslandskapet ved å tilby innovative teknologiløsninger som er skreddersydd for deres unike behov og utfordringer. Vi erkjenner at små bedrifter er ryggraden i økonomien, og vi er opptatt av å gi dem de verktøyene de trenger for å lykkes.

Salires produkter forenkler og automatiserer kundeopplevelsen og håndteringen av nye kunder, og gjør det mulig for små bedrifter å konkurrere i et stadig mer digitalt økosystem. Dette oppnås ved å fjerne en stor del av kostnadene, kompleksiteten og de nødvendige ressursene som ofte utgjør en barriere for suksess.

Salires løfte er å fokusere på de unike behovene til mindre bedrifter. Virksomheten vår er basert på åpenhet og enkelhet, med gjentagende inntekter som bygger på varige kunderelasjoner. 

Menneskene bak Salire regnes som eksperter på sitt felt og har til sammen nærmere 100 års erfaring fra næringslivet. De har jobbet med salg, markedsføring, teknologi og forretningsutvikling og har startet og avsluttet flere vellykkede selskaper.  

Roy Terje Lind Furnes
Founder & Sales Director

bottom of page