top of page
  • Amalie

AIFlow digitaliserer idretten

Oppdatert: 24. mar. 2023

CRM systemer kan også være nyttig for idrettslag og organisasjoner. Vi har erfart at det er flere idrettslag som ikke har noen form for systemer som de bruker i hverdagen - men de ønsker å ha bedre kontroll og oversikt på eksempelvis kontaktinformasjon, avtaler og kontrakter.


AIFlow er nå stolt leverandør av system til nærmere 100 idrettslag og foreninger i Norge!


Hvordan kan et idrettslag eller en organisasjon bruke AIFlow?

Funksjonene du finner i AIFlow er aktuelle for de fleste av våre kunder - uavhengig av bransje. Funksjoner som kundekort, aktivitetslogg, digitale kontrakter og e-signering er bare noen av funksjonene som blir brukt hyppig av våre kunder. Hvilke behov for et system som våre kunder har varierer fra kunde til kunde, dette gjelder også idrettslag og foreninger.


For noen er det viktig at det er enklere for nåværende og nye styremedlemmer å sette seg inn i klubbens tidligere data. Med hjelp av kundekortene i AIFlow kan du enkelt finne tilbake til all registrert data knyttet til hver enkelt kunde. Du kan også opprette kundekort for lagene internt i klubben for å ha også denne informasjonen lagret og samlet på et sted.

For andre er det viktig at de får profesjonalisert arbeidet med samarbeidspartnere og sponsorer slik at de kan få mer midler til klubben. Dette vil for eksempel inkludere en oversiktlig lagring av kontaktpersoner og tidligere kontrakter. I tillegg kan det opprettes kontraktmaler slik at man effektivt kan sende ut digitale kontrakter. Du kan også legge til egendefinerte felt på hver kontrakt dersom det skal legges inn noen spesielle vilkår. Kontraktene lagres på kundekortet.


Noen idrettslag har flere ulike lag eller sporter med flere trenere og i noen tilfeller et støtteapparat, da er det viktig å holde oversikten. Med et system som AIFlow kan man opprette et kundekort per lag og dermed er det enkelt å holde oversikten over kontaktpersoner, kontrakter og oppgaver som må bli gjort knyttet til de ulike lagene. En samlet oversikt på alle de nevnte tingene finner du på kundekortet til det aktuelle laget.


Dette er bare noen av bruksområdet for idretten. Å ha et system som AIFlow gir idrettslag muligheten til å ha kontroll og oversikt over alle prosesser – samlet på et sted. Hvordan du ønsker å bruke AIFlow er opp til deg!


Hva sier kundene om AIFlow?

Vi har snakket med noen idrettslag for å høre om deres erfaringer med AIFlow.

Du kan finne flere referanser her.


Ble du nysgjerrig på å se AIFlow også, da kan du booke en digital gjennomgang med en av våre flinke Workflow Consultants. Møtet er helt uforpliktende og varer ca. 30 minutter.Comments


bottom of page