top of page
  • Amalie

AIFlow og Adline går sammen om å effektivisere kundereisen: Enkelt CRM-system & annonseverktøy

Oppdatert: 24. mar. 2023

90% av det norske næringslivet består av små- og mellomstore bedrifter. Det som er felles blant disse bedriftene, er målet om å tiltrekke flere kunden samt skape lønnsom vekst.


Riktig synlighet og god kundeoppfølging, er oppskriften til å skape vekst.


AIFlow og Adline inngår et spennende samarbeid om å tilby en felles markedsføringspakke til SMB-bedriftene som skal effektivisere alt fra målrettet synlighet til god kundebehandling. Adline leverer et forenklet annonseverktøy og AIFlow har utviklet et brukervennlig og automatisert CRM-verktøy.

Forenkler arbeidshverdagen til SMB-bedrifter

AIFlow og Adline valgte å gå sammen i et partnerskap for å kunne tilby bedrifter en enda enklere løsning dersom du er på jakt etter både et CRM-system og et annonseverktøy. AIFlow og Adline jobber begge for et felles mål - å forenkle arbeidshverdagen til SMB-bedrifter.


Å bygge en solid synlighet og tiltrekke flere kunder, er egentlig halve jobben. Den andre halvdelen av effektiv markedsføring handler om å organisere og samle kundedata i et effektivt system. på den måten kan man drive relevant kundeoppfølging og engasjerende leadhunting. Det er her vi tror at CRM-verktøyet AIFlow kan hjelpe våre SMB-kunder å ta i mot nye potensielle kunder på et organisert møte, sier daglig leder Carl-Wilhelm Vedvik fra Adline.


Adline hjelper deg med å tiltrekke nye, spennende kunder til din bedrift, mens AIFlow gir deg et oversiktlig system som følger kunden gjennom hele kundeprosessen fra lead til kundeoppfølging etter levert ordre.Jeg liker Adline sin tankegang på automatisering og forenkling av markedsføring for SMB-markedet, det er utfordrende og lett å gjøre feil for en SMB-bedrift når de skal velge leverandør for digital synlighet. Få SMB-bedrifter har råd til å ha slik kompetanse in-house. Adline og AIFlow har det samme målet, vi ønsker å forenkle arbeidshverdagen til våre kunder. Jeg tror derfor dette blir et godt samarbeid da vi nå kan tilby fremtidige kunder et like enkelt annonseringsverktøy som CRM-system - i det samme møtet, sier CSO og gründer Roy Terje Lind Furnes fra Salire.

AIFlow

Salire er det nye norske CRM-leverandøren. På grunn av at flere CRM-systemer er laget for de større bedriftene utviklet vi AIFlow spesielt for SMB-markedet. Med AIFlow har vi digitalisert og automatisert prosesser som tidligere har vært tidkrevende. Systemet er webbasert så du har alltid kontroll på all aktivitet i din bedrift fra der du er, og du får den oversikten du trenger for å oppnå den veksten du ønsker.
Adline

Adline er et brukervennlig annonseverktøy som samler flere kanaler som Facebook, Google og Instagram i én plattform. I tillegg til at du kan lage annonser med minimal tidsbruk, benytter Adline algoritmer som automatisk optimaliserer annonsebudsjettet flere ganger om dagen – uten at du trenger å løfte én finger. På den måten sikrer vi at budsjettet blir brukt smart.CRM-system & annonseverktøy på 1 time

Dersom din bedrift er på jakt etter både et brukervennlig CRM-system og et enkelt annonseringsverktøy ønsker vi å gjøre prosessen så lettvint som mulig for din bedrift. Dere har nå muligheten til å booke et felles møte med AIFlow og Adline for å implementere løsningene i din bedrift - enklere blir det ikke.


I møtet vil det bli satt av like mye tid til både AIFlow og Adline, og du får være med inn i begge systemene. I møtet forteller dere først litt om deres bedrift og deres arbeidsmetoder. Adline vil vise dere hvordan deres bedrift ved hjelp av Adline sitt annonseringsverktøy kan tiltrekke, vekke interesse og konvertere nye kunder. Videre vil AIFlow fortelle dere om modulene i AIFlow og hvordan systemet kan tilpasses deres bedrift.


Få implementert både CRM-system og annonseverktøy på 1 time!

Commentaires


bottom of page