top of page
  • Amalie

Er du for travel for en enklere hverdag?

Oppdatert: 24. mar. 2023

Vi opplever at det i startsfasen alltid er noe som brenner og må bli tatt hånd om i en nyoppstartet bedrift og det absolutt beste scenarioet er om en nyoppstartet bedrift har mye å gjøre. Men på en annen side kan det fort bli tidkrevende med så mye som brenner på samme tid, om man ikke har den kontrollen og oversikten som man gjerne skulle hatt.


Få kontrollen du trenger

Mindre og voksende bedrifter har ofte ikke behov for alle funksjonene man finner i mange av de større CRM-systemene. Et slikt CRM-system kan fort gjøre vondt verre. Du kan ende opp med et alt for komplisert system som du bruker for lite og du ender opp med å kaste bort tid på å lære deg et system som du ikke bruker.


Derfor har vi utviklet AIFlow spesielt for små og voksende bedrifter. AIFlow kan gi deg den kontrollen du ønsker, oversikten du har behov for og kan automatisere ellers tidkrevende manuelle prosesser. AIFlow er et skybasert system - i tillegg til å være modulbasert. Du kan derfor tilpasse systemet dine arbeidsmetoder og systemet kan tilpasses ulike nivåer for å møte din bedrifts behov i den vekstfasen som dere befinner dere i. Alle steg i kundereisen blir automatisert: fra opprettelse av kunder, til utsendelse av tilbud og digital signering. Etter kontrakten er signert blir en ordre automatisk opprettet og oppgaver knyttet til ordren blir fordelt basert på dine leveranseprosesser.


Hvor mye tid forsvinner for dere?

Vi ønsker at du skal tenke over om din bedrift har det så travelt at dere går glipp av forbedringer? Dersom din bedrift automatiserer deres prosesser, vil dere spare tid - hver eneste dag. La oss for eksempel si at hver ansatt bruker 20 minutter hver dag på frustrasjon, tidkrevende manuelle prosesser eller å lete frem informasjonen de er på jakt etter. Det resulterer i 100 minutter i uken og over 6,5 timer i måneden. Da kaster hver ansatt bort nesten en hel arbeidsdag i måneden på frustrasjon.Om din bedrift har struktur og kontroll fra start slipper dere å bruke unødvendig med tid på å klippe og lime kontrakter, sende e-post eller ringe frem og tilbake for å finne ut hvem som sa hva til hvilken kunde, eller være usikker på hvor langt i leveranseprosessen dere er kommet. AIFlow holder oversikt over alt dette for dere, med moduler som e-signering, oversiktlige kundekort og oppgavehåndtering. Det blir også lettere når dere vokser så mye at dere trenger flere nye ansatte. De nyansatte blir mye raskere oppdatert og kan enkelt finne oversiktlig informasjon over kunder og prosesser i AIFlow.


Et digitalt møte sammen med en av våre Workflow Consultants tar mellom 30-60 minutter, avhengig av hvor mange de spørsmål dere har. Legger man sammen 3 dager av tiden man roter bort i løpet av en uke har man plutselig funnet tiden som trengs for å bli med på et digitalt møte. Våre Workflow Consultants spesialiserer seg på arbeidsflyt og prosesser. Vi har gode erfaringer med å presentere løsninger eller å komme med råd til bedrifter. Dersom du for eksempel har noen utfordringer som er tidkrevende så anbefaler vi deg å ta det opp i et møte med din Workflow Consultant.


Bare to dager på å komme i gang?

Dersom din bedrift velger å signere med AIFlow trenger det heller ikke ta lang tid å komme i gang. BioZone Norge var i gang med å bruke AIFlow kun to dager etter kontrakten var signert!

Sett at du bruker nesten en hel dag i måneden på å frustrere deg er det mye bedre å bruke den dagen på å sette seg inn i et system.


Så, er du egentlig for travel for forbedring?

 
Comments


bottom of page