top of page
  • Amalie

Håndter tilbudsstrømmen mer effektivt

Oppdatert: 14. apr. 2023

Er du en bedrift som sender ut flere kontrakter hver dag, eller en bedrift som ønsker å vokse? Da er det viktig å kunne håndtere tilbudsstrømmen på en effektiv og sømløs måte med gode rutiner. Hvordan bedrifter sender ut kontrakter og hvilke rutiner de har varierer fra bedrift til bedrift. Flere bedrifter jobber nå med digitale kontrakter og e-signering, men det er fortsatt mange bedrifter som eksempelvis sender ut kontrakter som en PDF-fil.


Papir kontrakt

En digital hverdag

Vi lever i en digital verden og et resultat av dette er at vi er blitt mer utålmodige. Uavhengig om vi skal søke etter noe på nettet, bestille et produkt eller motta tilbud, så ønsker vi ikke å bruke unødvendig tid på dette.


Når en kunde tar kontakt med din bedrift fordi de ønsker å kjøpe et produkt eller en tjeneste må det håndteres innen kort tid. Dersom du ikke er på kontoret og må gi kunden en tilbakemelding på at kontrakten ikke kan sendes med en gang, blir prosessen for sakte. I en slik situasjon gir man kunden tid og mulighet til å oppsøke andre bedrifter, og man kam potensielt miste salget.


Prosessen bør være så effektiv og sømløs som mulig slik at kunden slipper å vente unødvendig lenge på et tilbud fra din bedrift.


5 fordeler med digitale kontrakter

  1. Enklere for både selger og kunde

  2. Prosessen blir automatisert og effektivisert

  3. Raskere utsendelse

  4. Send ut og signer kontrakter fra der du er

  5. Kontraktene er juridisk bindende


Effektiviser prosessen med AIFlow

Vårt mål med AIFlow er å forenkle arbeidsprosesser til bedrifter, også når det kommer til utsendelse av tilbud og kontrakter. Dersom man ikke har klare rutiner for kontrakter, kan dette fort bli en rotete prosess. Derfor har AIFlow ferdiglagde maler. Malene setter du selv opp og du kan lage så mange som du har bruk for. I malene kan man også legge inn egendefinerte felt som spesielle vilkår eller avtalevilkår.


Når det da kommer inn et tilbud kan man hente frem den kontraktsmalen man skal bruke, fylle ut de egendefinerte feltene, om det er behov for det, og så sende kontrakten til kunden. Med få tastetrykk har du sendt ut kontrakten! Kunden kan like enkelt som du sendte ut kontrakten signere den. Tilbudet blir sendt direkte til kunden på mail. I mailen kan kunden se hele tilbudet og signere det.


Både utsendelse av kontrakten og signering kan gjøres fra hvor som helst, så lenge du har internett. Man er ikke lenger avhengig av å sitte på kontoret foran en laptop verken for utsendelse eller signering.


I videoen nedenfor kan du se både hvordan du sender ut et tilbud og hvordan du signerer det.
Comments


bottom of page