top of page
  • Amalie

Hvorfor skal din bedrift velge AIFlow?

Oppdatert: 24. mar. 2023

Det finnes et varierende utvalg av CRM-systemer, så hvorfor skal din bedrift velge AIFlow?

Hvilke fordeler gir egentlig AIFlow din bedrift og din hverdag?


Hvilke fordeler gir AIFlow?

For oss er det viktig at AIFlow blir et verktøy som din bedrift bruker hyppig og som er med på å gi dere en enklere og mer effektiv hverdag. Blant våre kunder finnes det flere og varierende grunner til at de valgte å gå for AIFlow. Vi ser at ønsket om et enkelt system som gir god oversikt, er en av de grunnene som går igjen hos flere.


«Grunnen til at vi valgte AIFlow var hvor oversiktlig systemet var og at det var lett å bruke.»

Som vi tidligere har sett på med verdier som et riktig CRM-system kan skape, vil også bedrifter oppleve fordeler på ulike måter. Fordelene kundene våre får fra AIFlow varierer ut i fra hva de ønsker av systemet. Noen ønsker et komplett CRM-system der de kan samle alle prosessene sine i et system, mens andre bare ønsker et enkelt signeringsverktøy.


«Fantastisk funksjonalitet til en fornuftig pris. Nå har vi et kunde- og signeringsverktøy som vi er meget fornøyd med.»
«Vi bruker AIFlow hver eneste dag. Her har vi oversikten over dagens gjøremål og prosjekter vi har gående.»


Har AIFlow påvirket hverdagen til kundene?

Vi jobber kontinuerlig med å forenkle hverdagen til små og mellomstore bedrifter. Med å automatisere manuelle prosesser ønsker vi at kundene skal effektivisere sin arbeidsdag og arbeidsprosesser, og slippe å kaste bort tid på manuelle prosesser.


«Alt er blitt mye enklere med AIFlow, og vi bruker mindre tid på oppgaver som opprettelse av utsendelser og kundesøk. Systemet er enkelt å ta i bruk og vi anbefaler AIFlow på det sterkeste.»

Mange bedrifter i dag sliter med at kundeinformasjonen er lagret på et ansattforhold og ikke et kundeforhold. Da kan det fort bli vanskelig dersom noen er syke eller slutter i bedriften. Det kan dermed bli vanskelig å overføre informasjonen til en annen ansatt og det er lett å utelate noe.


«Jeg har all informasjon om kunden på et sted. Jeg kan loggføre samtaler med kunden slik at jeg alltid vet hva som ble diskutert sist, og jeg kan laste opp filer.»
«Jeg har fått en bedre arbeidsflyt og har full kontroll på alle filer og samtaler med mine kunder. Jeg vet hvilke prosjekter jeg skal følge opp, hvilke som er avsluttet og når jeg skal gjøre neste oppgave.»

Med et CRM-system har du all informasjon lagret på et sted og det er enkelt å finne tilbake til tidligere data. Du slipper å rote gjennom filer på datamaskinen eller permer på kontoret.


«Det er tidsbesparende og så gir det meg en forenkling av hverdagen i forhold til mindre papirarkivering.»

AIFlow digitaliserer idretten

CRM-system er derimot ikke bare for B2B bedrifter. De siste månedene har over 100 idrettslag og foreninger valgt AIFlow. Også de merker forskjell på sin arbeidshverdag med sponsorarbeid, oppfølgning av samarbeidspartnere og oversikt.


«AIFlow har gjort min arbeidshverdag lettere ved at arbeidet med samarbeidspartnere er mer oversiktlig. Jeg slipper å lete frem tidligere samtaler, dokumenter og informasjon når alt ligger ryddig i AIFlow. Jeg har bedre kontroll, samtidig som jeg bruker mindre tid på det.»

Flere idrettslag har tenkt at de ønsker et system som har den oversikten de trenger men de har ikke visst hvilket system som kunne være aktuelt til deres ønsker. Det har gjort at mange idrettslag fortsatt jobber fragmentert, og har informasjon og filer utover flere arbeidsområder. AIFlow har hjulpet idrettslagene å automatisere sine standard prosesser, i tillegg til å bli mer digitalisert.

«Fra å sitte med Excel til et system er det absolutt enklere. Det fungerer veldig bra til vårt formål.»

Jobb enklere du også. Jobb i AIFlow.


Vil du lese flere av våre referanser? Det kan du gjøre her.

Er du interessert i flere referanser fra idretten? Trykk her.Comments


bottom of page