top of page
  • Amalie

Kom i gang på to dager!

Oppdatert: 24. mar. 2023

BioZone brukte to dager fra kontrakten var signert til de var i gang med å bruke AIFlow. Vi har snakket med Stian Johansen som jobber som konsulent for BioZone om hvorfor de valgte å gå for AIFlow.
BioZone er et selskap som jobber med velferdsteknologi. Bedriften er leverandør innen luftrensing, desifinsering og luktsanering i innemiljøer. BioZone har tidligere brukt et annet CRM-system men det systemet fungerte ikke slik de ønsket. Bedriften så at de trengte et annet system med andre funksjoner som passet deres bedrift bedre - og valget ble AIFlow.Oppstartsprosessen

Det er kanskje lett for mange å tenkte at det er en stor prosess å bytte CRM-system, men med AIFlow var prosessen enkel og oversiktlig, forteller Johansen.

BioZone var kjapp i sin beslutning om å gå for AIFlow og kontrakten ble fort signert så bedriften kunne gå videre til oppstartsprosessen. Her trekker Johansen frem at de fikk god opplæring av våre Workflow Advisors som gikk grundig gjennom systemet sammen med dem.


Vi fikk god hjelp i oppstarten og vi fikk tilbud om ekstra opplæring om vi hadde behov for det. Kundeservice gir jeg karakteren 6! sier Johansen.

E-signering


En av de viktigste funksjonene i AIFlow for BioZone er i følge Johansen e-signering. E-signeringsfunksjonen gjør det lettere både å sende ut og signere kontrakter:


Etter gjennomgangen vi hadde med en av deres Workflow Advisors om hvordan vi skulle bygge opp kontrakter var det enkelt å sette opp kontraktsmalene. Med de unnagjort kan vi nå raskere sende ut kontrakter og det er lettere for kunden når de kan signere direkte på telefonen sin. Hele prosessen blir mer effektiv for begge parter!

Mer effektiv med AIFlow

Avslutningsvis forteller Johansen at Biozone nå har kontroll og sparer inn tid med å være mer effektiviserte med oppgaver som tidligere var tidskrevende:

Jeg kan definitivt anbefale AIFlow videre til andre bedrifter - og det gjør jeg også!


Stian Johansen, konsulent i BioZone
Comments


bottom of page