top of page
  • Amalie

Nesten dobbel omsetning på ett år

Oppdatert: 24. mar. 2023

Liftroller AS effektiviserte sine arbeidsmetoder og doblet omsetningen på ett år.

Byggebransjen er en traus bransje av "sånn har vi alltid gjort det"-mentalitet, forteller Wik.

Etter mange år i bransjen var det naturlig for Ivar Ole Wik å jobbe på samme måte som alltid: nemlig å kjøre fra kunde til kunde for å treffe dem personlig. Denne metoden viste seg å være både ineffektiv og kostbar for Liftroller AS. Det ble brukt unødvendig mye penger på bilgodtgjørelse og hoteller, og resultatene de uteble.


Etter noen år med å prøve denne salgsmetoden ble de presentert for AIFlow - Salire AS sitt digitale kundehåndteringssystem. Vi utarbeidet en skreddersydd digital presentasjon av systemet for Liftroller AS, i tillegg til at vi gav dem opplæring i en ny og mer effektiv måte å selge på.

Vi fikk god oppfølgning og innføring, i tillegg til at de bevisstgjorde oss på vår kundereise, utdyper Wik.

Vendepunktet

Den nye salgsmetoden ble et vendepunkt for Liftroller AS. Bedriften reduserte salgskostnader til et minimum og mangedoblet aktiviteten til selgerne, i tillegg til at omsetningen økte betraktelig.

Fra et år til et annet nesten doblet vi omsetningen, sier Wik

Ved å kunne selge gjennom digitale møter kan Liftroller nå rekke over et langt større område enn de kunne før. Tidligere kunne en selger bruke to dager på å gjennomføre et fåtalls møter på grunn av lang reisevei. Når har Liftroller AS hele Norden som nedslagsfelt - styrt helt fra deres kontorer i Godvik i Bergen.


Nå kan eksempelvis en vanlig dag være å gjennomføre møter med kunder fra Trondheim, København og Stockholm før lunsj og kunder fra Oslo, Stavanger og Malmø etter lunsj. De har også erfart at kundene setter stor pris på effektiviteten da et møte kan gjennomføres langt raskere enn det kunne tidligere.


Comentarii


bottom of page