top of page

AIFlow

AIFLOW

En skybasert CRM-løsning og prosjektleder som er utviklet spesielt for å dekke de unike behovene til små bedrifter. AIFlow er enkel, intuitiv og støtter hele arbeidsflyten i kundehåndteringen, og gir verdi fra dag én.

MacBook med AIFlow dashboard.
Ønsker du å vite mer om AIFLOW?

Onboarding

Du får umiddelbar tilgang til systemet hvor vi tilpasser opplæringen etter dine behov.  Vårt integrerte hjelpesenter tilbyr nyttige tips og ressurser for å hjelpe deg videre. Vi ønsker at du skal komme raskt i gang og lykkes med AIFlow, derfor vil vår support støtte deg fra start og gjennom hele ditt kundeforhold.

Nye kunder

Å legge til nye kunder i Aiflow gjøres enkelt gjennom integrasjonen med Brønnøysundregisteret. Da hentes all den generelle informasjonen automatisk. Man kan også legge til nye kunder manuelt.

Salg

Avtaler kan sendes ut på under 30 sekunder med et intuitivt oppsett av produkter og kontrakter. Avtalene blir sendt til kunde på e-post og kan signeres enkelt gjennom e-signering. Mottar du bekreftelse på andre måter kan man også markere salg som signert manuelt. 

Kalender

Med en fargerik og lett håndterlig kalender, vil du alltid ha kontroll over arbeidsdagene dine. Kalenderhendelser vises også på de respektive kunders kundekort, for bedre oversikt og enklere opprettelser av nye hendelser i kalenderen. Før en hendelse får du varsel på e-post 15 minutter før. 

E-post

Systemet kan integreres med e-postene dine, slik at du og kollegaer lett ser når siste e-postkorrespondanse med kunder var, og hva som ble pratet om. Når man har registrert e-post på kontaktpersonene i kundekortet, vil systemet automatisk plukke opp kommunikasjonen som foregår på e-post.

Sommertilbud

1. Juni - 31. August

Start med en 14 dagers gratis prøveperiode for å utforske alle våre tjenester uten kostnad. Når du benytter deg av sommerkampanjen, beholder du den samme prisen per lisens også etter at kampanjeperioden er over.

Før

590,-

349,-

Pr. mnd - pr. lisens

Pr. mnd - pr. lisens

Prøv 14 dager gratis

Ikke gå glipp av vårt sommertilbud!

1. Juni - 31. August

bottom of page