top of page
  • Amalie

Klar til bruk etter gjennomgang

Oppdatert: 24. mar. 2023

De siste månedene har AIFlow blitt stolt leverandør av system til over 100 idrettslag og foreninger i Norge. Vi hjelper idrettslag med blant annet å digitalisere arbeidsprosessene deres og få samlet all data i et felles system.


En av våre flotte kunder er Fana IL Fotball. Vi hadde denne uken et hyggelig møte med Helge Algerøy som er sponsor- og partneransvarlig i bergensklubben, der vi snakket om deres erfaringer med AIFlow.


Lokal aktør med gode funksjoner

Fana IL Fotball var på jakt etter et system som var enkelt å bruke og som kunne gi de en forenklet hverdag. Med ulike funksjoner i AIFlow som dokumenthåndtering, varsler og oppgavehåndtering, fant de et system som kunne gi dem oversikt over historisk data.


Vi gikk for AIFlow fordi det var en lokal aktør, som kunne tilby oss gode og enkle funksjoner med deres CRM-system.


Grundig innføring

Siden vi har en fanagutt og tidligere fanaspiller i #teamaiflow var det ingen tvil om hvem som skulle holde dette kundemøtet. Henrik fikk for et øyeblikk vende tilbake til gamleklubben og mimre om tidligere glansdager på fotballbanen.


Henrik gav oss en så god innføring av vi egentlig var klar for å bruke systemet etter gjennomgangen!

For en klubb som har mange spennende prosjekter på gang og med ansatte som ofte har mange baller i luften var det til hjelp å få satt arbeidet i system. Det hjalp også at man ikke trengte å bruke tre uker på å sette seg inn i systemet, men at man nærmest var klar for bruk etter gjennomgangen. Nå kan Algerøy logge seg inn i AIFlow, se en enkel oversikt over alle påbegynte handlinger. Han kan også lett prioritere hvilke oppgaver som brenner mest og dermed hvor han skal legge fokuset sitt.Rask oppstart og enkle funksjoner

AIFlow er et håndterbart CRM-system, som forenkler hverdagen. Rask oppstart, enkle funksjoner og smart oppgavehåndtering, gjør AIFlow til et verktøy som er daglig i bruk og holder oversikt over arbeidet.

Vi kan absolutt anbefale AIFlow videre til andre bedrifter, da det gir mange fordeler i hverdagen. Det er enkelt å lære seg å håndtere, og dermed også enkelt å benytte seg av, avslutter Algerøy.


Vi synes det er skikkelig gøy å høre Fana IL Fotball sine hyggelige tilbakemeldinger om AIFlow. Henrik er også spesielt fornøyd med å kunne levere et nytt og mer brukervennlig system til gamleklubben, i tillegg til at han også fikk skaffet seg et nytt Fana IL Fotball skjerf under kundemøtet, selvsagt.


Vi gleder oss til fortsettelsen! #ForzaFanaComments


bottom of page