top of page
  • Amalie

Salire AS er blitt SMB Partner

Oppdatert: 24. mar. 2023

Salire AS sine ansatte jobber hver dag for å forenkle hverdagen til små og mellomstore bedrifter og vi utvikler AIFlow på bakgrunn av utfordringer som SMB-markedet møter i hverdagen. På grunn av dette var SMB Norge et perfekt partnervalg for oss og vi gleder oss til fortsettelsen av dette samarbeidet.


Vi utvikler for SMB-markedet og gjennom et samarbeid med SMB Norge får vi en arena hvor vi kan spre budskapet om at det finnes et CRM-system som er tilpasset de små og mellomstore bedriftene.


SMB Norge

SMB Norge er en interesseorganisasjon som jobber for å endre spillereglene i norsk næringsliv for små og mellomstore bedrifter. SMB Norge er den eneste interesseorganisasjonen som kun jobber for de små og mellomstore bedriftene.


SMB Norge kan tilby deg so medlem en rekke gode fordeler og eksperthjelp dersom du trenger det. Din bedrift får tilgang til fordeler som gratis juridisk rådgivning per epost og telefon, skreddersydde forsikringsløsninger, nyttige verktøy, relevante kurs og attraktive møteplasser.


Du kan lese mer om samarbeidet mellom Salire AS og SMB Norge her, eller på vår profilside på deres nettside.

Bli medlem

Er ikke din bedrift medlem i SMB Norge enda? Dere kan melde dere inn her!

Husk å legge til kommentaren "Salire" når dere melder dere inn.

Комментарии


bottom of page