top of page
  • Amalie

Vi gjør det enkelt både å skape og beholde de gode kunderelasjonene

Oppdatert: 24. mar. 2023

AIFlow og Make ønsker sammen å forenkle hvordan du jobber i hverdagen. Med AIFlow sitt oversiktlige CRM-system kan du enkelt ha oversikt og kontroll over kundene og Make hjelper deg med å enkelt kommunisere med dine kunder gjennom nyhetsbrev og SMS.


Hvorfor et samarbeid?

AIFlow og Make ønsket å gå sammen i et samarbeid om å forenkle arbeidshverdagen til bedrifter. Vi ønsker at de systemene som du bruker i din hverdag skal være brukervennlige og oversiktlig.


Både AIFlow og Make er norske leverandører som er spisset mot norske bedrifter. Make setter personvern først og lagrer alle personopplysninger i Norge – så du trenger ikke bekymre deg for eller lure på hvor personopplysningene dine blir lagret og om de er lagret trygt. Som to norske bedrifter kan du også enkelt kommunisere med både AIFlow og Make. Vi tilbyr begge kostnadsfri support på norsk både på telefon og e-post.


AIFlow

AIFlow er den nye norske CRM-leverandøren. Flere CRM-systemer er laget for de større bedriftene, derfor utviklet vi AIFlow spesielt for SMB-markedet.


Med AIFlow har vi digitalisert og automatisert prosesser som tidligere har vært tidkrevende og gir ditt firma en effektiv arbeidsflyt. Systemet er skybasert så du har alltid kontroll på all aktivitet i din bedrift fra der du er, og du får den oversikten du trenger for å oppnå den veksten du ønsker.


Alle steg i kundereisen blir automatisert:fra opprettelse av kunde til salg og signering. Ordre blir automatisk opprettet og oppgaver blir fordelt basert på dine leveranseplaner. Vi gir deg kontroll på alle steg gjennom hele kundeprosessen på en smart og effektiv måte.


AIFlow ønsker alltid å være til hjelp for sine kunder dersom de har behov så de tilbyr kostnadsfri support.


AIFlow
Make

Make er et norsk firma som spesialiserer seg på levering av nyhetsbrev og SMS til det norske markedet. Vi har satt brukervennlighet og god support i fokus og velger å tro at dette er den viktigste grunnen til at Make nå benyttes av både store og små bedrifter innenfor offentlig og privat sektor over hele landet.


I Make kan du trygt realisere din e-postmarkedsføring og SMS-markedsføring innenfor personvernregelverket GDPR. Vi hjelper deg også med å finne nye kunder, kommunisere med eksisterende og skape oppmerksomhet rundt din bedrift.


Make lagrer alle personopplysninger i Norge. Dette er et bevisst valg for å gjøre det enkelt og trygt for norske bedrifter å ha 100% kontroll på de personopplysningene de velger å lagre hos oss.

Make ønsker at du skal lykkes, derfor gir de deg også rask og kostnadsfri support når du har behov for det.MakeØnsker du en hverdag med brukervennlige systemer som hjelper dere å holde oversikten over kunder, skape gode relasjoner – og å beholde de?


Bestill din demo fra AIFlow her: https://www.aiflowcrm.com


Prøv Make gratis her: https://www.make.as/signup/

 
Comentarios


bottom of page